Så går det till med kost- och träningsschema

Steg 1 - du kontaktar mig med din anmälan till något av programmen.

Du får en mål- och hälsoprofil att fylla i

I profilen får du svara på frågor kring din hälsa samt beskriva dina förutsättningar och vad du vill uppnå. Inga mål och drömmar är för stora eller för små.

Du får ditt upplägg

Utifrån profilen skapar jag ditt upplägg. Vi kommer överens om startdatum och du får inloggningsuppgifter till MyMove plattform och app så att du kan komma igång.

Regelbunden uppföljning

Vi har regelbunden uppföljning av din utveckling via chatten i appen. Jag finns som stöd och bollplank under hela perioden.

Mer om mål- och hälsoprofil

Första steget till att komma igång är att du får fylla i en mål- och hälsoprofil som jag skickar till dig. I hälsoprofilen beskriver du ditt mål och dina förutsättningar.

För träningsupplägg får du förutom målsättning även svara på frågor kring vad och hur ofta du önskar att träna, om du har några skador eller andra begränsningar som kan påverka din träning.

För kostschema får du förutom målsättning även svara på frågor kring allergier, kostpreferenser och lite om hur din vardag ser ut, för att vi ska komma fram till hur många måltider per dag som fungerar bäst för dig.

Mer om kostschema

Oavsett om ditt mål är viktnedgång, prestera på topp eller att bygga mer muskler så är ett skräddarsytt kostschema ett helt ovärderligt redskap!

Du får ett 100% skräddarsytt kostschema för dagens samtliga måltider. Utifrån dina uppsatta mål och förutsättningar tar jag fram lämpliga råvaror och mängd baserat på näringsinnehåll. Du behöver inte räkna några kalorier utan får ett antal färdiga alternativ till kolhydrat-, protein- och fettkällor, som du sedan fritt komponerar ihop till måltider. På detta sätt får du en optimal kosthållning men ändå så fri och anpassad efter din vardag som möjligt. Vi vill ju att det ska fungera på sikt! På detta sätt får du samtidigt att lära dig otroligt mycket kring vad och hur mycket just du ska äta för att må bra och nå dina mål.

Med schemat kommer också ett antal färdiga måltidsförslag att ta till när man vill göra det enkelt eller behöver inspiration till något nytt. Jag jobbar inte med några förbud men äter du socker/snacks flera gånger i veckan vill vi givetvis dra ner på det.


Mer om träningsupplägg

Du får ett individuellt träningsupplägg 100% anpassat efter dina mål och förutsättningar. Styrka, kondition eller en kombo. Passar dig som kanske har svårt att få till en långsiktigt fungerande träningsrutin, vill ha ett program att följa eller som bara behöver lite pepp längs vägen!

Träning ska även vara hållbart i längden. Jag anpassar därför upplägget helt efter din vardag och dina förutsättningar. Du bestämmer själv hur mycket och vad du vill träna. Utifrån ditt mål/behov/önskemål tar jag fram lämpligt upplägg för styrka & kondition ute, i gymmet eller hemma. Eller vanligast - en kombination av dessa.

Hur träningen läggs upp styr du själv via din mål- och hälsoprofil. Har du redan någon form av upplägg som du följer, exempelvis yoga, rehab-övningar eller ett löpprogram, så utgår vi givetvis från det och lägger till de bitar du saknar.


Anmälan kost- och träningsschema

Anmäl dig här!

Eller har du några frågor?

Kontakta mig här!