mer om

PT Duo Online

Kanske är ni två om att vilja hitta en bättre balans i kosten, få lite nya hälsosamma uppslag på mat, komma igång med löpning eller få ett personligt upplagt hemmaträningsprogram? 

Teama ihop dig med din partner/ vän/ kollega och ni får:

  • Varsitt individuellt kostupplägg baserat på samma råvaror och måtidsalternativ men med individuellt anpassade proportioner och mängder. 

  • Var sitt träningsupplägg med matchande men samtidigt personligt anpassade träningsprogram, med exempelvis promenader, löpning, styrka hemma eller i gymmet.

  • Allt upplagt i en app där ni under era egna individuella profiler även kan logga genomförd träning och se korta filmer hur varje övning ska utföras.

  • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i befintliga träningspass samt justeringar av kostschema ingår vid behov

  • Stöd och regelbunden feedback i samband med uppföljning av resultat och individuell återkoppling på veckorapport samt löpande kontakt via chattfunktionen i appen på ditt initiativ.


Pris: 900 kr per person per månad, abonnemang med bindningstid 3 mån. För nya kunder tillkommer uppläggningsavgift 500 kr på första fakturan. 

Ni får synkade men 100% individuellt skräddarsydda program att följa

Via era respektive mål- och hälsoprofiler tar jag fram era individuellt anpassade kost- och träningsupplägg. Jag synkar era träningsprogram så att ni kan utföra så mycket som möjligt tillsammans om ni vill, eller så går ni omlott för att kunna heja fram och peppa varandra så mycket som möjligt. Träningen kan handla om allt ifrån att komma igång med träningspromenader eller specifikt program för att utveckla löpningen, styrketräning hemmavid eller på gym. Har någon av er ett rehabprogram eller skada att ta hänsyn anpassar jag programmet efter det.
Era kostscheman kommer att vara baserade på samma recept och råvaror men med anpassade portioner, för att det ska vara enkelt att handla och laga maten om ni bor ihop. Bra mat fungerar lika bra för att gå ner i vikt, bygga muskler eller prestera på topp - det är bara proportionerna som skiljer sig åt! Och givetvis passar maten HELA familjen!

PT DUO

SOMMARENS STARTER

Boka era platser genom att skriva önskat startdatum i formuläret intill alternativt per mejl direkt till sofi@mymove.se . Det räcker att en av er skickar in anmälan. Jag återkommer inom 24h med bekräftelse kring möjlig uppstart, mer information kring upplägg och en länk med inlogg till appen, så att ni får komma igång med att fylla i era mål- och hälsoprofiler.


Namn E-post
Vi vill starta den
1 juli
8 juli
15 juli
22 juli
29 juli
Meddelande Skicka in