mer om

PT Duo Online

Kanske är ni två om att vilja hitta en bättre balans i kosten, få lite nya hälsosamma uppslag på mat, komma igång med löpning eller få ett personligt upplagt hemmaträningsprogram?

Teama ihop dig med din partner/ vän/ kollega och ni får:

  • Var sitt kostupplägg baserat på samma råvaror men med anpassade mängder, utifrån era respektive förutsättningar och mål.

  • Tillgång till MyMove plattform och app med matchande men samtidigt personligt anpassade träningsprogram, med exempelvis promenader, löpning, styrka hemma eller i gymmet.

  • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i befintliga träningspass samt justeringar av kostschema ingår vid behov

  • Stöd och regelbunden feedback genom individuell återkoppling på veckorapport samt löpande kontakt via chattfunktionen i appen på ditt initiativ

2200 SEK per person 12v
3200 SEK per person 20v 

Ni får synkade men 100% individuellt skräddarsydda program att följa

Via era respektive mål- och hälsoprofiler tar jag fram era individuellt anpassade kost- och träningsupplägg. Jag synkar era träningsprogram så att ni kan utföra så mycket som möjligt tillsammans om ni vill, eller så går ni omlott för att kunna heja fram och peppa varandra så mycket som möjligt. Träningen kan handla om allt ifrån att komma igång med träningspromenader eller specifikt program för att utveckla löpningen, styrketräning hemmavid eller på gym. Har någon av er ett rehabprogram eller skada att ta hänsyn anpassar jag programmet efter det.
Era kostscheman kommer att vara baserade på samma råvaror, för att det ska vara enkelt att handla och laga maten, men med anpassade portioner. Bra mat fungerar lika bra för att gå ner i vikt, bygga muskler eller prestera på topp - det är bara proportionerna som skiljer sig åt! Och givetvis passar maten HELA familjen!

JANUARI 2024

DUO-START I JANUIARI

Boka era platser nu!

Boka era platser genom att skriva önskat startdatum i formuläret intill alternativt per mejl direkt till sofi@mymove.se . Det räcker att en av er skickar in anmälan. Jag återkommer inom 24h med bekräftelse kring möjlig uppstart, mer information kring upplägg och en länk med inlogg till MyMove-appen, så att ni får komma igång med att fylla i era mål- och hälsoprofiler.


Namn E-post Meddelande
Vi är intresserade av uppstart den
Januaris platser släpps inom kort. Klicka här för att förboka din plats. Jag återkopplar i turordning med mer information och förslag på datum.
Skicka in