mer om 

PT Duo Online

Kanske är ni två om att vilja hitta en bättre balans i kosten, få lite nya hälsosamma uppslag på mat, komma igång med löpning eller få ett personligt upplagt hemmaträningsprogram? 

Teama ihop dig med din partner/ vän/ kollega och ni får:

  • Var sitt kostupplägg baserat på samma råvaror men med anpassade mängder, utifrån era respektive förutsättningar och mål.

  • Tillgång till MyMove plattform och app med matchande men samtidigt personligt anpassade träningsprogram, med exempelvis promenader, löpning, styrka hemma eller i gymmet.

  • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i befintliga träningspass samt justeringar av kostschema ingår vid behov

  • Stöd och regelbunden feedback genom individuell återkoppling på veckorapport samt löpande kontakt via chattfunktionen i appen på ditt initiativ

  • Uppdatering och förlängning med 8v, 1000 kr


2200 SEK per person 12v
3200 SEK per person 20v

Uppdatering och förlängning med 8v, 1000 kr

 

Ni får synkade men 100% individuellt skräddarsydda program att följa 

Via era respektive mål- och hälsoprofiler tar jag fram era individuellt anpassade kost- och träningsupplägg. Jag synkar era träningsprogram så att ni kan utföra så mycket som möjligt tillsammans om ni vill, eller så går ni omlott  för att kunna heja fram och peppa varandra så mycket som möjligt. Träningen kan handla om allt ifrån att komma igång med träningspromenader eller specifikt program för att utveckla löpningen, styrketräning hemmavid eller på gym. Har någon av er ett rehabprogram eller skada att ta hänsyn anpassar jag programmet efter det.
Era kostscheman kommer att vara baserade på samma råvaror, för att det ska vara enkelt att handla och laga maten, men med anpassade portioner. Bra mat fungerar lika bra för att gå ner i vikt, bygga muskler eller prestera på topp - det är bara proportionerna som skiljer sig åt! Och givetvis passar maten HELA familjen!