mer om

PT Online

PT Online med både individuellt kost- och träningsupplägg - en oslagbar kombo! Du sätter målet och jag ger dig verktygen att lyckas. Jag skräddarsyr ditt individuella träningsupplägg och anpassar sedan kosten optimalt efter det. Allt samlat och lättillgängligt i en app.

Du får:

  • Ett skräddarsytt kostupplägg efter din målsättning och dina förutsättningar, preferenser, specialkost mm. 

  • Ett personligt träningsupplägg där du även kan logga din träning och se korta filmer hur varje övning ska utföras.

  • Ett personligt träningsupplägg med träningspass innehållande övningar för styrketräning hemma, i gymmet eller ute samt allmän eller specifik konditionsträning i form av exempelvis ett löpprogram, allt utifrån dina förutsättningar och önskemål.

  • Justeringar/ utbyte av övningar i befintliga träningspass, justeringar av kostplan och förnyade recept vid behov.

  • Stöd och regelbunden feedback genom återkoppling på veckoincheckning samt möjlighet till löpande kontakt via chattfunktionen i appen 

Pris: 1000 kr per månad, abonnemang med bindningstid 3 mån. För nya kunder tillkommer uppläggningsavgift 500 kr på första fakturan. 

PT ONLINE

SOMMARENS STARTER

Boka din plats genom att kryssa för önskat startdatum i formuläret intill alternativt per mejl direkt till sofi@mymove.se.  Jag återkommer inom 24h med bekräftelse kring möjlig uppstart, mer information kring upplägg och en länk med inlogg till appen, så att du får komma igång med att fylla i din mål- och hälsoprofil.


Namn E-post
Jag vill starta den
1 juli
8 juli
15 juli
22 juli
29 juli
Meddelande Skicka in