välkommen till MyMove.sePersonlig träning & kostrådgivning

Individuellt träningsupplägg och skräddarsytt kostschema


 

TIPS

Du vet väl att du kan använda årets friskvårdsbidrag till både kost- och träningsupplägg?

INTRODUKTION INDIVIDUELL COACHING MED KOST- OCH TRÄNINGSSCHEMA

FÅ RESULTATEN DU DRÖMMER OM!

Utifrån dina individuella förutsättningar ger jag dig verktyg att nå dina drömmars resultat, genom att skapa en hälsosam och hållbar livsstil.

Nu kan du oavsett vart du bor, matpreferenser, specialkost, skador eller tidigare erfarenhet kring kost och träning, anmäla dig för online coaching med mig.

Du får ett skräddarsytt kost- och/eller träningsprogram, 100% anpassat efter dig och din vardag. Vi håller regelbunden kontakt för uppföljning genom MyMove-appen där du också kan logga din träning och se korta filmer hur varje övning ska utföras.

Med mig som din coach får du alla möjligheter och verktyg du behöver för att nå målet du drömmer om. Allt du behöver göra är att följa planen!

KOM igånG idag! 

Vad kunderna säger om individuell coaching och kostschema

Susanne
Jag vet inte vad det är för mirakelprogram du gett mig men jag har inte mått så här bra på väldigt länge! Både i kropp och knopp. Styrketräning verkar vara grejen! Har förstås tränat styrka tidigare man aldrig så ofta och regelbundet, trodde aldrig att jag skulle känna sådan skillnad på fem veckor. Dagens powerwalk uträttades i väldigt kuperad terräng, (se bild, började nere vid bryggan) och jag bokstavligen flög upp i backarna! Det här är bland det bästa jag gjort!
Emelie
Sista veckan! Och vet du vad, på något magiskt sätt droppade mina sista gram nu under sista veckan. Inte för att det egentligen spelar någon större roll för mig NU - för jag är SÅÅ himla nöjd ändå! Mer än nöjd för detta har gett mig så mycket mer än bara viktminskning. Men alltid kul att upp nå ett mål man drömt om. Bäst av allt och det som betyder något idag är att jag fått en helt annan hållning, energi och en massa snygga muskler :) Och en ny livsstil så klart, ger mig så otroligt mycket. STORT TACK! Du är BÄST! Kram!
Caroline
Sofi hjälpte mig genom allt med mycket pepp, fina ord och hennes glada humör. Jag har verkligen fått tillbaka min energi! Nu vet jag vad jag ska äta och att jag kan äta MYCKET mer än jag trodde att man kunde! Och jag har ändå både gått ner och fått en mer formad kropp. Älskar att jag hittat en bra balans för jag har aldrig varit den som kunnat gå på dieter. Grymt bra att man får lära sig mycket, nu kan jag sköta kosten själv. Det absolut bästa med Sofi är att hon har en hälsosam syn på kost och träning. Tack för allt Sofi!
Susanne
Veckan har gått bra med både träning och mat. Känner mig framförallt mycket piggare! Vaknar och känner mig utvilad vilket inte har hänt på väldigt länge. Bättre koncentration när jag jobbar. Känns superbra.

Individuellt träningsupplägg och kostschema

Individuellt upplagd kost och träning 12v

Allt i ett - en oslagbar kombo! Du sätter målet och jag ger dig verktygen att lyckas. Jag skräddarsyr ditt individuella träningsupplägg och anpassar sedan kosten optimalt efter det.

 • Personligt träningsprogram, styrka hemma och/eller i gymmet.

 • Allmän eller specifik konditionsträning i form av exempelvis ett löpprogram

 • Skräddarsytt kostschema efter dina preferenser, specialkost mm.

 • Tillgång till MyMove plattform och app med träningsprogram och möjlighet att logga träning och framsteg

 • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i befintliga träningspass samt justeringar av kostschema ingår vid behov

 • Stöd och regelbunden feedback genom återkoppling på veckorapport samt löpande kontakt via chattfunktionen i appen på ditt initiativ

2600 SEK för 12v
3600 SEK för 20v

Skräddarsytt kostschema 12v

Hälsa och prestation är så mycket mer än bara träning. Kör ett 12v kostschema för att hitta DIN optimala balans!

 • Vi utgår ifrån ditt mål, planerad aktivitetsnivå och förutsättningar.

 • Du får ett skräddarsytt kostschema efter dina preferenser, specialkost mm.

 • Uppdaterat upplägg efter behov

 • Stöd och regelbunden feedback genom återkoppling på veckorapport per mejl

1700 SEK för 12v
2400 SEK för 20v 

Individuellt träningsupplägg

Dags att vässa formen? Oavsett om du vill bli starkare, tona till kroppen, få bättre kondition eller kanske springa ett lopp - jag hjälper dig med ett skräddarsytt upplägg. Hemma, ute eller på gym. Passar även dig som vill ha hjälp att få till en långsiktigt väl fungerande träningsrutin och behöver motivation och pepp längs vägen!

Du får:

 • Personligt utformat träningsprogram utifrån ditt mål och dina förutsättningar

 • Tillgång till MyMove plattform och app med träningsprogram och möjlighet att logga träning och framsteg

 • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i träningspassen ingår vid behov

 • Stöd och regelbunden feedback via chattfunktionen i appen på ditt initiativ

1400 SEK för 12v


PT DUO Online 12v

Kanske är ni två om att vilja hitta en bättre balans i kosten, få lite nya hälsosamma uppslag på mat, komma igång med löpning eller få ett personligt upplagt hemmaträningsprogram?

Teama ihop dig med din partner/ vän/ kollega och ni får:

 • Var sitt kostupplägg baserat på samma råvaror men med anpassade proportioner och mängder, skräddarsytt utifrån era respektive förutsättningar och mål.

 • Tillgång till MyMove plattform och app med matchande men samtidigt personligt anpassade träningsprogram, med exempelvis promenader, löpning, styrka hemma eller i gymmet.

 • Tillgång till MyMove plattform och app med träningsprogram och möjlighet att logga träning och framsteg

 • Justeringar/ utbyte av enstaka övningar i befintliga träningspass samt justeringar av kostschema ingår vid behov

 • Stöd och regelbunden feedback genom individuell återkoppling på veckorapport samt löpande kontakt via chattfunktionen i appen på ditt initiativ

LÄS MER OM "PT DUO" HÄR!

2200 SEK per person 12v
3200 SEK per person 20v

Så går det till med kost- och träningsschema

Steg 1 - du kontaktar mig med din anmälan till något av programmen.

Du får en mål- och hälsoprofil att fylla i

I profilen får du svara på frågor kring din hälsa samt beskriva dina förutsättningar och vad du vill uppnå. Inga mål och drömmar är för stora eller för små.

Du får ditt upplägg

Utifrån profilen skapar jag ditt upplägg. Vi kommer överens om startdatum och du får inloggningsuppgifter till MyMove plattform och app så att du kan komma igång.

Regelbunden uppföljning

Vi har regelbunden uppföljning av din utveckling via chatten i appen. Jag finns som stöd och bollplank under hela perioden.

coachingstarter 2024

Boka din plats!

Boka din plats för individuellt upplägg genom att skriva önskat startdatum i formuläret intill. Alternativt per mejl direkt till sofi@mymove.se Jag återkommer inom 24h med bekräftelse kring möjlig uppstart, mer information kring upplägg och en länk med inlogg till MyMove-appen, så att du får komma igång med att fylla i din mål- och hälsoprofil.

Namn E-post
Välj tjänst
Kost- och träningsschema 12v - 2600kr
PT Duo 12v - 2200kr per person
Kostschema 12v - 1700kr
Träningsupplägg 12v - 1400kr
Jag är intresserad av uppstart den
Januaris platser släpps inom kort. Klicka här för att förboka din plats. Jag återkopplar i turordning med mer information och förslag på datum.
Meddelande Skicka in

Mer om mål- och hälsoprofil

Första steget till att komma igång är att du får fylla i en mål- och hälsoprofil som jag skickar till dig. I hälsoprofilen beskriver du ditt mål och dina förutsättningar.

För träningsupplägg får du förutom målsättning även svara på frågor kring vad och hur ofta du önskar att träna, om du har några skador eller andra begränsningar som kan påverka din träning.

För kostschema får du förutom målsättning även svara på frågor kring allergier, kostpreferenser och lite om hur din vardag ser ut, för att vi ska komma fram till hur många måltider per dag som fungerar bäst för dig.

Mer om kostschema

Oavsett om ditt mål är viktnedgång, prestera på topp eller att bygga mer muskler så är ett skräddarsytt kostschema ett helt ovärderligt redskap!

Du får ett 100% skräddarsytt kostschema för dagens samtliga måltider. Utifrån dina uppsatta mål och förutsättningar tar jag fram lämpliga råvaror och mängd baserat på näringsinnehåll. Du behöver inte räkna några kalorier utan får ett antal färdiga alternativ till kolhydrat-, protein- och fettkällor, som du sedan fritt komponerar ihop till måltider. På detta sätt får du en optimal kosthållning men ändå så fri och anpassad efter din vardag som möjligt. Vi vill ju att det ska fungera på sikt! På detta sätt får du samtidigt att lära dig otroligt mycket kring vad och hur mycket just du ska äta för att må bra och nå dina mål.

Med schemat kommer också ett antal färdiga måltidsförslag att ta till när man vill göra det enkelt eller behöver inspiration till något nytt. Jag jobbar inte med några förbud men äter du socker/snacks flera gånger i veckan vill vi givetvis dra ner på det.


Mer om träningsupplägg

Du får ett individuellt träningsupplägg 100% anpassat efter dina mål och förutsättningar. Styrka, kondition eller en kombo. Passar dig som kanske har svårt att få till en långsiktigt fungerande träningsrutin, vill ha ett program att följa eller som bara behöver lite pepp längs vägen!

Träning ska även vara hållbart i längden. Jag anpassar därför upplägget helt efter din vardag och dina förutsättningar. Du bestämmer själv hur mycket och vad du vill träna. Utifrån ditt mål/behov/önskemål tar jag fram lämpligt upplägg för styrka & kondition ute, i gymmet eller hemma. Eller vanligast - en kombination av dessa.

Hur träningen läggs upp styr du själv via din mål- och hälsoprofil. Har du redan någon form av upplägg som du följer, exempelvis yoga, rehab-övningar eller ett löpprogram, så utgår vi givetvis från det och lägger till de bitar du saknar.


Boka din uppstart!

KOM I GÅNG

Har du några frågor?

Kontakta mig här!